פילה מושט בתנור

פילה מושט בתנור
VN:F [1.9.2_1090]
דרגו את המתכון
Rating: 3.3/5 (3 votes cast)

המנה הכי אהובה עלי ביום שישי בערב, כל כך טעימה וכל כך קלה להכנה כמעט ללא מאמץ. כמובן שאפשר להכין גם עם פילה בורי או כל דג אחר שאתם אוהבים.

מצרכים

4 חתיכות פילה מושט

טימין

רוזמרין

פרוסות לימון

6-7 שיני שום קצוצות

שמן זית

מלח גס, פלפל שחור גרוס

 הכנה

 מחממים תנור ל- 180 מעלות

פורסים יריעת נייר אלומיניום על גבי משטח עבודה, ומניחים במרכז 2 פרוסות לימון.

מורחים את הדג במעט שמן זית משני צדדיו ומניחים על גבי הלימון.

מתבלים את הדג במלח גס ופלפל שחור גרוס ומניחים על גבי הדג שום, פרוסת לימון, 3 ענפי טימין וענף קטן של רוזמרין.

סוגרים את נייר האלומיניום כך שבחלק העליון יהיה מרווח בינו לבין הדג.

חוזרים על הפעולה עם יתר חתיכות הפילה ומניחים על גבי תבנית גדולה.

אופים במשך 30 דקות (לפני שמוציאים מהתנור כדאי לבדוק אם הדג מוכן)

פילה מושט בתנור, 3.3 out of 5 based on 3 ratings
כתוב הערה הדפס מתכון הדפס מתכון

כתיבת תגובה

מתכונים אחרונים

מתכונים חדשים

ארוחת בוקר בג'בטה

ארוחת בוקר בג'בטה

מאז שהתחלתי להכין את המנה הזו בשבת בבוקר, זה הפך לארוחת הבוקר הקבועה שלנו - ארוחה שלמה בג'בטה. היופי במתכון הזה הוא שאפשר לשים בפנים מה שאוהבים. חומרים ג'בטה כהה (או מה שאוהבים) – לפי כמות הסועדים. שמן זית גבינת פטה/בולגרית/צפתית חתוכה לקוביות גבינה צהובה מגוררת פטריות קצוצות בצל סגול קצוץ עלי טימין / אורגנו ביצים הכנה [...]

רוגלך ביתי

רוגלך ביתי

חומרים: 1 ק"ג קמח 1 שקית שמרים טריים 1 שמנת חמוצה 9% 100 גר' חמאה מומסת 1 כוס שמן 1/2 כוס סוכר 1 כפית מלח למילוי: 1 צנצנת נוטלה גדולה אופן הכנה: לשים את כל החומרים יחד לבצק ומניחים להתפחה 30-60 דקות בערך. מחלקים את הבצק לשלושה חלקים, על משטח מקומח מרדדים כל חלק למלבן דק (1/2 ס"מ [...]