עוגת מייפל

עוגת מייפל
VN:F [1.9.2_1090]
דרגו את המתכון
Rating: 3.4/5 (20 votes cast)

מתכון לעוגת מייפל בחושה שקיבלנו מחברה שלנו, קונדיטורית מוכשרת מאוד. הכנת העוגה נמשכת לא יותר מרבע שעה והטעם שלה… כל מילה מיותרת! השילוב של המייפל, האגוזים והקינמון… פשוט חלום :-) ניסינו כמה מתכונים לעוגת מייפל, אך המתכון הזה הוא ללא ספק מנצח!!

מצרכים

3 ביצים

3 סוכר וניל

3/4 כוס סוכר

1/2 כוס שמן

1 אשל (או שמנת או יוגורט)

¼1 כוסות קמח תופח (או קמח רגיל + חצי שקית אבקת אפייה)

2 כפות קינמון

2 חופנים אגוזים קצוצים (אגוזי מלך, או לוז או שילוב)

סירופ מייפל

2 תבניות אינגליש קייק

הכנה

מחממים תנור ל- 180 מעלות

מקציפים ביצים עם סוכר וניל וסוכר רגיל.

מוסיפים שמן, ואח"כ אשל וקמח.

מוסיפים קינמון וחצי מכמות האגוזים ומערבבים היטב.

שופכים את התערובת לתבניות משומנות ומפזרים מעל שברי אגוזים.

אופים 30-40 דקות עד שהקיסם יוצא יבש.

כשהעוגות יוצאות מהתנור בעודן חמות עושים חורים בעזרת קיסם ואז לשפוך עליהם מייפל.. בנדיבות!!


עוגת מייפל, 3.4 out of 5 based on 20 ratings
כתוב הערה הדפס מתכון הדפס מתכון

5 תגובות אל “עוגת מייפל”

  1. מאת בועז איריס:

    למה קוראים לה עוגה בחושה אם צריך להקציף את הביצים, סתם טעות או כדי שאנשים יכנסו בכל מצב למתכון

    • העוגה בחושה כיוון שכל המרכיבים נכנסים יחד, אין הפרדה של החומרים. דרך אגב, אין חובה להקציף אפשר גם לערבב עם מטרפה ידנית לדעתנו התוצאה מעט פחות טובה

  2. מאת לימור דאנה:

    העוגה יצא סוףףףףףףף הדרך. השילוב של הקינמון בבלילה מוצלח ביותר
    כל הכבוד!!!!!!

  3. מאת דפנה:

    העוגה בתנור :) מריחה נפלא וההכנה היתה קלה להפליא.
    תודה!

  4. מאת הגר:

    האם יש תחליף לאשל שלא יהיה חלבי?


כתיבת תגובה

מתכונים אחרונים

מתכונים חדשים

קציצות שעועית מאש ברוטב עגבניות

קציצות שעועית מאש ברוטב עגבניות

הסוף שבוע האחרון היה מהקפואים ביותר שהכרתי. לא העזנו להוציא את האף מהבית והדבר הראשון שעלה לי לראש זה ללכת למזווה ולבדוק מה יש שם שאוכל להכין ממנו אוכל חם ומנחם לימים כאלה. שעועית המאש פשוט "חיכתה" להזדמנות מעין זו ולאחר חיפוש באינטרנט איך ניתן לבשל אותה, שייצא גם מזין וגם טעים, מצאתי מתכון של אורלי [...]

רוסטביף עסיסי

רוסטביף עסיסי

הזמנתי לארוחת שישי את אבא שלי ואחי שחגג יום הולדת 37 והחלטתי לפנק את כולם במנת רוסטביף עסיסית. הלכתי לאחד הקצבים הטובים בעיר על מנת לקבל נתח מיושן וטוב ("אייזן" למי שמכיר) קניתי אנטרקוט במשקל 2.300 ק"ג בשר האנטרקוט נחשב לבשר הרך והעסיסי ביותר מבין חלקי הפרה. האמת שזו הייתה הפעם הראשונה שלי בהכנת רוסטביף, בשר הוא לא הצעד החזק [...]